VAŽNE I OSTALE INFORMACIJE: 

CIJENA PO OSOBI  1.330,00 kn 

Kalkulacija rađena na bazi min. 45 osoba. 

TERMIN  04.10. – 07.10.2019. (Polazak je 04.10. u kasnijim večernjim satima) 
PRIJAVA I UVJETI  PLAĆANJA  Molimo vaše prijave do 15.09.2019. 

Prilikom prijave uplaćuje se 200,00 kn, a ostatak u mjesečnim obrocima do polaska na put. Zadnja rata dospijeva na naplatu najkasnije 14 dana prije polaska. 

ARANŽMAN UKLJUČUJE 
Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji 

 Smještaj u hotelu u Montecatini Termama 4na bazi noćenja s doručkom (1/2 i 1/3 sobe) 

Stručni vodič/Pratitelja grupe 

Kartu za vlak Tren Italija na relciji Montecatini-Firenza-Montecatini, 

Lokalnog vodiča u Firenci 

Osiguranje od odgovornosti    

Osiguranje jamčevine    

Organizaciju i rezervaciju putovanja 

NAPOMENA 
  • Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka. Ukoliko putnik želi ugovoriti i dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje cijena iznosi 35,00 kn (grupna cijena, minimum 15 osoba) 

 

  • Za državljane RH za ulazak u Sloveniju i Italiju potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. 
DOPLATE I POPUSTI  OBAVEZNA DOPLATA: 

Boravišna pristojba u hotelu (turistička taksa): 3 € po osobi i danu (ukupno 6 € po osobi) Plaćanje na licu mjesta. 

  

NEOBAVEZNE DOPLATE: 

Doplata za dvije večere u hotelu iznosi 200,00 kn (minimum 30 osoba, prijava je potrebna kod rezervacije) 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 350,00 kn 

POLASCI  Vukovar, St. Jankovci, Vinkovci 
REFERENCE AGENCIJE 
– Specijalist za školske ekskurzije                        – Član UHPA 

– Provjereni smještaj, iskusni vodiči i pratitelji   – Kvalitetni autobusi i sigurnost 

– Dugogodišnje iskustvo je garancija  kvalitete   – Obveze izvršavamo prema programu i ugovoru 

 

*Ponuda rađena 08.05.2019., Zadržavamo pravo korekcije cijena u slučaju promjene na tržištu kao što su poskupljenje goriva, značajnija promjena tečaj euro/kuna (kalkulacija rađena 1€=7,50 kn), Vaših dodatnih zahtijeva kao i smanjeni broj putnika. Za sve ostalo vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA MARE PANONIUM TOURS-a. 

0. dan

04.10.2019. Vukovar – St. Jankovci – Vinkovci

Polazak iz Vinkovaca u kasnijim večernjim satima (predvidivo oko 23h). Ugodna noćna vožnja u pravcu Italije sa suputnim zaustavljanjima i odmorima…

1. Dan

05.10.2019. Pisa – Montecatini terme

Dobrodošli u Toskanu! Kasniji prijepodnevni sati su, stigli smo u PISU. Što ćemo vidjeti? Grad koji je svijetu darovao brojne fizičare i matematičare (Galileo Galilei, Leonardo Fibonacci…), ali i pjevače poput Andree Bocellija, danas je najviše poznat po tornju koji odbija stajati uspravno. Upravo to područje grada, točnije Campo dei Miracoli, će biti glavno ishodište našeg posjeta. Tu se nalaze katedrala, krstionica i, naravno, čuveni Kosi toranj ispred kojeg će svatko tko ga posjeti ‘okinuti’ barem jednu fotografiju na kojoj gura slavni toranj. Jeste li znali da ga je njegova posebnost i ljepota spasila od rušenja? Amerikanci su ga za vrijeme Drugog svjetskog rata htjeli sravniti sa zemljom jer su sumnjali da ga Nijemci koriste kao promatračnicu, no ali bili su toliko opčarani s njegovom ljepotom da su ga odlučili sačuvati. A zašto je toranj nagnut? Saznajte od našeg vodiča na licu mjesta. Nastavljamo put prema MONTECATINI TERMAMA, smještaj u hotel 4*. Slobodna večer. Zajednička šetnja mjestom. Preporučamo odlazak do Montecatini Alta, malog, toskanskim duhom ispunjenog gradića iznad Termi, s brojnim tradicionalnim restoranima. Noćenje.

2. Dan

06.10.2019. Montecatini terme – Firenza (vlakom) – Montecatini terme

Dobro jutro, dobar tek! Doručak. Danas ćemo se ubaciti u talijanske cipele i postati Talijani na jedan dan. Nakon doručka krećemo s pratiteljem na cjelodnevni izlet vlakom TRENI ITALIA u FIRENCU, glavni grad Toskane. Zašto vlakom? Zato što je to idealna je prilika za upoznavanje talijanskog života i kako žive domaći. Iskusite nešto novo i drugačije! Vožnja traje oko sat vremena. Po dolasku u Firencu, poludnevni razgled grada s lokalnom vodičkom na našem jeziku koja će nas čekati u Firenci: Piazza Signoria, Ponte Vecchio, katedrala, krstionica, Giottov zvonik, crkva Santa Croce…itd. Prepustite se stručnim rukama naše ‘fiorentinke’. Poslijepodne slobodno za vlastite sadržajte. Povratak u hotel u ranijim večernjim satima. Noćenje.

3. Dan

07.10.2019. Montecatini terme – Bologna – Vinkovci/St.Jankovci/Vukovar

Doručak. Napuštanje hotela. Doviđenja, Toskana! Krećemo prema BOLOGNI, najstarijem sveučilišnom gradu na svijetu. Zajednička šetnja i slobodno vrijeme. Uživajte u gradu koji je poznat kao gastronomska prijestolnica Italije koja je dala ime špagetima Bolognese. Ali Bologna je puno više od ukusne gastronomije – srednjovjekovni centar grada čudesno je sačuvan, te ima skoro 40 km prekrasnih natkrivenih pločnika sagrađenih za zaštitu pješaka od sunca i kiše. Prošetajte uskim kamenim uličicama koje okružuju zapanjujuće građevine od terakote i osjetite čaroliju Emilije-Romagne. Nastavljamo putovanje prema Hrvatskoj. Dolazak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena