REALIZACIJA PUTOVANJA:

04.05.2020. – 15.06.2020. (po dogovoru i izboru)


SMJEŠTAJ/HOTEL:

Mjesto: Banjole (6 km od Pule)

Hotel: TN Centinera 3* (1/3, 1/4 sobe, svaka soba tuš/wc, sušilo za kosu, ručnici, SATTV, klima, balkon/terasa, wi-fi. Obroci – buffet/švedski stol, piće uz sve obroke (iz šankomata-prirodno sokovi, gazirani sokovi, voda), zatvoreni bazen (grijana morska voda), sportski tereni, prvatna plaža, prostorija za zabavu, disco…


U CIJENU UKLJUČENO:
Prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima za prijevoz učenika,
3 puna pansiona (doručak, ručak, večera) u hotelu TN Centinera 3* u Banjolama,
Korištenje zatvorenog bazena (morska grijana voda),
Korištenje sportskih terena (200 m od hotela),
Piće za sve obroke (prirodni sokovi, gazirani sokovi, voda),
Brod + ulaznice + stručno vodstvo za NP Brijune,
Ulaznice + stručno vodstvo za Jamu Baredine u mjest Nova Vas,
Obilazak i razgled Pule,
Ulaznice za Arenu u Puli,
Stručni lokalni vodič za razgled Pule,
Škola plivanja za plivače i neplivače,
Učitelj plivanja (za plivače i ne plivače),
Razni rekviziti za školu plivanja (daske, obruči, lopte i dr.),
Animacija/Zabava/Disco/Nagrade,
1 x odlazak u „Zemlju zabave” u Puli,
Stručni pratitelj/vodič tijekom putovanja,
3 gratis mjesta za nastavnike/ice sa pripadajućim troškovima,
Zakonska jamčevina,
Osiguranje od odgovornosti,
Organizacija putovanja.


NAPOMENA:

Za škole sa manjim brojem učenika, postoji mogučnost spajanja sa drugim školama.


CIJENA:

*cijena ovisi o mjestu polaska, broju učenika, broju nastavnika, terminu putovanja, programu i fakultativnom sadržaju


NAČIN PLAĆANJA:

  • U 9-10 mjesečnih rata, od rujna 2019. do svibnja/lipnja 2020. godine.
  • Plaćanje se vrši na transakcijski račun agencije ili gotovinom i karticama (Visa PZB, American express, Dinners – jednokratno ili do 6 rata) direktno u agenciji u Vinkovcima na temelju prethodno sklopljenog ugovora sa roditeljima.
  • Ekskurzija mora biti isplaćena min. 7 dana prije polaska na istu (osim ako nije drugačije dogovoreno u ugovoru).
1. dan

mjesto boravka – Banjole

Polazak u jutarnjim satima (07:00 h) ispred škole. Vožnja sa turističkim autobusom autocestom usputnim zaustavljanjima i odmorima do odredišta BANJOLE (6 km od Pule) – po dolasku smještaj Hotel TN Centinera 3*, smještaj u sobe (1/3; 1/4) upoznavanje sa objektom i programom škole u prirodi ŠKOLA PLIVANJA (unutarnji bazen–provjera plivači/neplivači). Večera u hotelu. Nakon večere – zabava i druženje u disco (ples/animacija). Noćenje.

2. Dan

Banjole – Fažana/NP Brijuni - Banjole

Doručak u hotelu. Nakon doručka – ŠKOLA PLIVANJA – animacija, igra i zabava na bazenima ili moru. Ručak u hotelu. Nakon ručka odlazak na izlet. Vožnja autobusom do FAŽANE (biti tamo u 14:10 h) – u 14,30 h polazak broda za NACIONALNI PARK BRIJUNE – po dolasku sastanak sa lokalnim vodičem i obilazak i razgled nacionalnog parka koji je bogat rijetkim biljnim i životinjskim vrstama i kulturnom baštinom – razgledanje u pratnji stručnog vodstva vlakićem i pješice. Kraće slobodno verijeme za kupovinu suvenira. Povratak brodom u Fažanu i dalje autobusom u hotel. Večera u hotelu. Zabava i druženje uz animaciju (igre/ples/karaoke i dr.). Noćenje. (izlet u NP Brijune može biti u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima).

3. Dan

Banjole – Nova Vas – Banjole

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak na izlet. Vožnja autobusom do mjesta NOVA VAS – po dolasku posjet JAMI BAREDINE – obilazak i razgled jame uz pratnju stručnog vodstva. Povratak u hotel. Ručak u hotelu. Poslijepodne – ŠKOLA PLIVANJA – animacija, igra i zabava na bazenima ili moru. Večera u hotelu. Nakon večere odlazak do „ZEMELJE ZABAVE” u Pulu. Zabava i druženje uz animaciju (igre/ples/karaoke i dr.). Povratak u hotel. Noćenje. (izlet može biti prije podne ili poslije podne)

4. Dan

Banjole – Pula – Banjole – mjesto boravka

Doručak u hotelu. Nakon doručka spremanje stvari. Slobodno prije podne za kušanje, zabavu i igru – animacija na otvornom uz more. Ručak u hotelu (raniji – oko 12h). Povratak u Banjole. Nakon ručka odjava iz hotel i polazak. Odlazak na do PULE – po dolasku sastanak sa lokalnim vodičem ispred ARENE – razgledanje Arene iznutra uz pratnju vodiča. Razgled grada: AMFITEATAR AUGUSTOV HRAM – SERGEJEV SLAVOLUK – DVOJNA VRATA – HERKULOVA VRATA – ARENA i dr. Nastavak putovanja u pravcu domova sa usputnim odmorima. Očekivani povratak u kasnim večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena