REALIZACIJA PUTOVANJA: 11.10.2019. – 13.10.2019.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

NA BAZI 40 PLAĆENIH OSOBA
895,00 Kn

U CIJENU UKLUČENO:

Prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja,
Obilazak i razgleda Salzburga uz pratnju vodiča,
Obilazak i razgled Bad Ischla uz pratnju vodiča,
1 noćenje/doručak u hotelu 4* na području Salzkammerguta,
Izleta autobusom do Wolfgangsee-a,
Obilazak i razgled St. Wolfganga i St. Gilgena uz pratnju vodiča,
Obilazak i razgled Hallstadta uz pratnju vodiča,
Stručni pratitelj/vodič tijekom putovanja,
Zakonska jamčevina,
Osiguranje od odgovornosti,
Organizacija putovanja.


OBAVEZNA DOPLATA (plaćanje na licu mjesta):

  • Boravišna pristojba (city tax): 2 € po osobi.

FAKULTATIVA/DOPLATA (doplata po želji grupe, nije obavezno):

  • Doplata za 1/1 sobu: 190,00 kn po osobi,
  • Ulaznica za Mozartovu kuću u Salzburgu: 90,00 kn po osobi,
  • Vožnja uspinjačom + ulaznica + audio vodič za Hohensalzburg: 95,00 kn po osobi,
  • Vožnja uspinjačom do Hohensalzburga: 50,00 kn po osobi,
  • Vožnja brodićem po jezeru od St. Wolfganga do St. Gilgena: 90,00 kn po osobi,
  • Ulaznica za Carsku vilu i park u Bad Ischlu: 115,00 kn po osobi,
  • Ulaznica za „Svijet soli“ u rudniku u Halstattu: 210,00 kn po osobi,
  • Putno-zdravstveno osiguranje: 50,00 kn po osobi.

NAČIN PLAĆANJA (na rate/obroke – max. do 6 rata/obroka):

  • U 4 mjesečnih rata, od srpanj 2019. do listopad 2019. godine, na transakcijski račun agencije ili gotovinom i karticama (Visa PZB, American express, Dinners – jednokratno ili do 6 rata) direktno u agenciji u Vinkovcima na temelju prethodno sklopljenog ugovora sa roditeljima.

*Ponuda rađena 04.07.2019., Zadržavamo pravo korekcije cijena u slučaju promjene na tržištu kao što su poskupljenje goriva, značajnija promjena tečaj euro/kuna (kalkulacija rađena 1€=7,50 kn), Vaših dodatnih zahtijeva kao i smanjeni broj putnika. Za sve ostalo vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA MARE PANONIUM TOURS-a.
0. dan

Petak 11.10.2019. Vukovar/Vinkovci

Sastanak i polazak putnika u večernjim satima (23:00 h iz Vukovara, autobusni kolodvor, 23:30 h iz Vinkovaca, parkiralište hotel Slavonija). Noćna vožnja turističkim autobusom autocestom sa usputnim zaustavljanjima i odmorima…

1. Dan

Subota 12.10.2019. Salzburg – Bad Ischl - Salzkammergut

U jutarnjim satima dolazak u SALZBURG. Po dolasku, primijetit ćete da je najveća gužva na malom trgu oko Mozartove rodne kuće u Getreidegasse 9, gdje je genij rođen 27.01.1756. godine. Tu se nalazi jedan od dva muzeja posvećena ovom velikom skladatelju. Mozart ima i svoj trg sa spomenikom još od 1842. godine. Nastavljamo prema katedrali Salzburger Dom koja je izgrađena u baroknom stilu. Na Domplatz trgu je i velika fontana, prekrasne zgrade nove i stare nadbiskupske rezidencijalne palače (Fürsterzbischöfliche Residenz), a na nju se nadovezuje franjevačka crkva (Franziskanerkirche). S druge strane rijeke vidjet ćete barokni dvorac Mirabell, prvotno izgrađen 1606. godine, a zatim 120 godina kasnije obnovljen gotovo od nule. Gradio ga je nadbiskup Wolf Dietrich von Raitenau kako bi napravio udoban dom za svoju nevjenčanu suprugu Salome Alt i njihovo 15 djece. Danas je u njemu smještena gradska vijećnica i administracija. Slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima vožnja do BAD ISCHLA koji je u vrijeme Habsburgovaca bio poznato mondeno ljetovalište. Šetnja gradskim središtem: župna crkva, dvorana termalne vode, park lječilišta… Imati ćete priliku u slastičarnici Zauner kušati autentične išlere koji nose ime po gradu u kojem su nastali. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i kolače. U kasnim poslijepodnevnim satima smještaj u hotel 4* i sobe na području Salzkammerguta. Slobodno vrijeme za individualni program – šetnja, kavica, večera i sl.. Noćenje.

2. Dan

Nedjelja 13.10.2019. St. Wolfgang – St. Gilgen – Hallstadt – Vinkovci/Vukovar

Doručak i odlazak iz hotela. Vožnja područjem Salzkammerguta gdje su smještena ledenjačka jezera, od kojih je jedno od najljepših upravo Wolfgangsee. Posjetit ćemo najpoznatije mjesto na jezeru – St. Wolfgang. Cijelo jezero, kao i mjesto, dobilo je ime po Svetom Wolfgangu, redovniku koji je davne 976. godine ovdje sagradio malu crkvicu. Predivan oltar koji je napravio Michael Pacher privlači znatiželjnike iz svih dijelova svijeta. Danas je ovo slikovito mjestašce poznato turističko odredište zahvaljujući tradiciji slavnih hotela. Mogućnost vožnje brodom po jezeru od St. Wolfganga do St. Gilgena. Posjetit ćemo i drugo poznato turističko mjesto – St. Gilgen, gdje se nalazi kuća Mozartove majke. Obići ćemo glavni trg, crkvu Sv. Egida, gradsku vijećnicu i stari hotel i restoran „Post“ s oslikanom fasadom, gdje možete odmoriti uz kavicu. Nastavljamo put prema Hallstatskom jezeru i istoimenom pituresknom ribarskom mjestašcu poznatom kao središtu keltske kulture brončanog i željeznog doba. Šetnja uz obalu do protestantske crkve i glavnog trga te uskim uličicama do katoličke crkve s poznatim grobljem.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena