VRIJEDNOST VIŠE: Uključeni polupansioni, te ulaznice za Auschwitz i Rudnik soli  Wieliczka!!

CIJENA 1.850,00 kn
KALKULACIJA IZRAĐENA NA BAZI Kalkulacija rađena na bazi min. 45 osoba. Cijena je izražena po osobi za smještaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi.
TERMIN 05.-08.10.2019. (Polazak je 04.10. u kasnijim večernjim satima)
PRIJAVE I UVJETI PLAĆANJA Prijave se vrše do popunjenja. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto!

Prilikom prijave uplaćuje se prva rata u iznosu 30%, a ostatak najkasnije 20 dana prije polaska na putovanje. Moguće je i plaćanje kreditnim karticama do 6 mjesečnih rata uz uvećanje 5%. Informacije u agenciji.

CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji
Smještaj i prehrana Smještaj u hotelu*** u Krakowu/okolici na bazi 3 polupanisona, boravišna pristojba
Izleti i razgledi Sve izlete i razglede prema programu, pratitelja grupe, lokalni vodič za razgled Krakowa
Ulaznice Auschwitz i Rudnik soli Wieliczka
Osiguranja
– Osiguranje jamčevine   – Osiguranje od odgovornosti   – Organizaciju i rezervaciju putovanja
DOPLATE I POPUSTI – Za jednokrevetnu sobu 380,00 kn

– Djeca do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi (3. i 4. ležaj) imaju popust 20%

DODATNE INFORMACIJE Za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka. Ukoliko putnik želi ugovoriti i dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje cijena iznosi 45,00 kn (grupna cijena, minimum 15 osoba). Za osobe starije od 70 godina pa do navršenih 80 godina života osiguranje iznosi 145,00 kn.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete.

U slučaju manjeg broja prijavljenih osoba, zadržavamo pravo povećanja cijene.

Zbog objektivnih okolnosti na koje ne možemo utjecati, vodič na licu mjesta može odlučiti o drugačijem rasporedu razgleda navedenih sadržaja.

Završno pismo koje sadrži sve bitne informacije vezano za putovanje dostavljamo na e-mail adresu, najkasnije 3 dana prije polaska.

POLASCI Vukovar, Vinkovci, Đakovo, Osijek. Točno vrijeme polaska u završnom pismu.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: ORION TOURS d.o.o

0. dan

POLAZAK

Polazak u kasnijim večernjim satima, predvidivo oko 23 sata. Noćna vožnja turističkim autobusom korz Mađarsku i Slovačku do Poljske…

1. Dan

KRAKOW

Dolazak u Krakow u kasnijim prijepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča, grada koji je nekada bio prijestolnica Poljske, a danas centar znanosti, religije i kulture centralne Europe. Povijesna gradska jezgra uvrštena je 1978. u popis UNESCO-ove svjetske baštine. Razgled počinje na brdašcu WAWEL gdje se nalazi KRALJEVSKI DVORAC, jedna od najljepših renesansnih palača Europe i KATEDRALA koja se nalazi u dvorištu Wawela, mjesto krunjenja i posljednje počivalište poljskih kraljeva. Posjeta ostalim znamenitostima: TRG GLAVNE TRŽNICE, glavni trg grada i drugi po veličini u Europi nakon Trga sv. Marka u Veneciji, FLORIJANOVA VRATA, UTVRDA BARBICAN, TORANJ I CRKVA SVETE DJEVICE MARIJE, poznate po svom oltaru i zvuku trube svakog sata, KAZIMIROVA ŽIDOVSKA ČETVRT… Početak razgleda bit će na glavnom trgu – Rynek Glowny, ujedno i najveći srednjovjekovni trg. Smještaj u hotel***. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. Dan

KRAKOW - KALWARIA ZEBRZYDOWSKA

Doručak. Odlazak u obližnji gradić imena KALWARIA ZEBRZYDOWSKA, svetišta zaštićenog UNESCO-om gdje se nalazi poznati Križni put koji se prostire na 7 km2 i naziva se poljska Golgota, a gdje je od najranijeg djetinjstva hodočastio Karol Wojtyla s roditeljima.

Povratak u KRAKOW. Slobodno vrijeme za šetnju, shoping, odmor i razonodu po vlastitom izboru. Večera. Noćenje.

3. Dan

KRAKOW - AUSCHWITZ - WADOWICE

Doručak. Nakon doručka put u OSWIENCIM gdje se nalazi muzej zloglasnog i najvećeg logora smrti nacističke njemačke AUSCHWITZ – BIRKENAU. Projekcija filma i razgled muzeja. Razgled i slobodno vrijeme. Odlazak u WADOWICE, rodno mjesto Ivana Pavla II. Posjet rodnoj kući Ivana Pavla II i župnoj crkvi. Šetnja povijesnom jezgrom i slobodno vrijeme za aktivnosti po želji. Povratak u Krakow. Večera. Noćenje.

4. Dan

KRAKOW - WIELICZKA

Doručak. Posjet RUDNIKU SOLI WIELICZKA, jedan od najvećih rudnika soli u Europi. Sastoji se devet katova, dubine 327 metara i dug je preko 300 kilometara. Mjesto je najslavnije upravo po Rudniku soli koji je 1978. godine upisan na Unescov popis mjesta svjetske baštine. Rudnik je postao pravi podzemni grad u stijeni od soli. U rudniku nalazi se kapela blažene Kinge koja je ujedno i najveća podzemna crkva na svijetu, smještena je na dubini od 200 metara. Uz brojne drevne skupture od soli ovdje možete naći i djela mnogih suvremenih umjetnika. U sklopu rudnika, zahvaljujući ljekovitim svojstvima soli smjestio se privatni rehabilitacijski centar, kao i wellness kompleks.

Nastavak putovanja prema mjestu polaska. Dolazak se predviđa oko ponoći ili slijedećeg dana u ranim jutarnjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena