LOKACIJA ODLASKA/DOLASKA Ispred škole
VRIJEME ODLASKA Polazak u jutarnjim satima.
VRIJEME DOLASKA Očekivani dolazak u kasnim večernjim satima.
  NA BAZI 45 PLAĆENIH UČENIKA + 2 NASTAVNIKA/ICE
UKLJUČENO U CIJENU
prijevoz turističkim autobusom
2 puna pansiona (doručak, ručak i večera) u hotelu
ulaznice u NP Plitivce
razgledi prema programu (bez ulaznica)
vodič na vrelu Gacke
pratitelj tijekom puta
dva gratis mjesta za nastavnike s pripadajućim troškovima
zakonska jamčevina
osiguranje od odgovornosti
organizacija

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

NA BAZI 45 PLAĆENIH UČENIKA + 2 NASTAVNIKA/ICE
875,00 KN

1. dan

Polazak u jutarnjim satima ispred škole. Vožnja sa usputnim odmorima i zaustavljanjima do NP PLITVICE – razgeldanje NP. Vožnja do OTOČCA/ KRASNO – smještaj u hotel – upoznavanje s mjestom boravak – večera – noćenje.

2. dan

Doručak – nakon dourčka – odlazak u KRASNO – posjet svetištu MAJKE BOŽJE smještene na vrhu brda iznad mjesta odakle se pruža prekrasan pogled na Velebit i kotlinu u kojoj se smjestilo mjesto. Cijela planina je zaštićena kao park prirode i uvrštene u UNESCO-ov popis rezervata bisfere, a uža područja Paklenica i Sjeverni Velebit izdvojeni su kao nacionalni parkovi. Ručak Vožnja do ETNO SELA KUTEROVO – posjet utočištu za medvjediće u selu koje se izdvaja po očuvanosti stoljetne tradicije izrade galanterije koje je nadaleko poznato. Vožnja do sela SINAC – posjet mlinicama na izvorima rijeke GACKE – sastanak sa vodičem koji će vas upoznati s izvorima jedna od najljepših rijeka na svijetu. Povratak – večera – noćenje.

3. dan

Doručak – nakon doručka polazak u pravcu LUKOVDOLA – (naselje u sjeveroistočnom dijelu Gorskog kotara) posjet rodnoj kući I.G.Kovačića – župna crkva Sv. Marija. Ručak. Kraće slobodno vrijeme.

Nastavak vožnje u pravcu domova. Očekivani dolazak u kasnim večernjim satima.