Hotel Slovenska Plaža 4* smješten je u neposrednoj blizini popularne Slovenske plaže u Budvi. Na raspolaganju su besplatni žični pristup internetu, vanjski bazeni i teniski teren.

Svi suitevi i sobe sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim programima, hladnjak i radni stol. Također, sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, a pojedine obuhvaćaju balkon.

U okviru objekta nalaze se razni barovi i restorani. Gosti mogu kušati svježe kolače ili uživati u brojnim ribljim specijalitetima. Na raspolaganju su satovi aerobika, škola trbušnog plesa i dječje igralište.

Srednjovjekovni dio Budve udaljen je 10 minuta hoda. Poznat je po mletačkim zidinama i mnogim crkvama. Budva je također slavna po živahnom noćnom životu. Sv. Stefan, otočić i luksuzno odmaralište, smješten je 9 km od hotela Slovenska Plaža Lux. Grad Kotor, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i Zračna luka Tivat nalaze se na 20 km od objekta.

Objekt 7 polupansiona / osoba Travanj, Svibanj, Listopad Lipanj, Rujan Srpanj, Kolovoz
HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 4* 1/2 2.300,00 3.100,00 3.800,00

POPUSTI: Djeca do 2 godina GRATIS; 2 odrasle osobe i dijete na pom. ležaju od 2-7 godina 50%; 2 odraslih i dijete na pom. ležaju 7-12 godina 30%; 2 djece od 2-12 godina na pom. ležaju 50%; 1 odrasla osoba i dijete na osnovnom ležaju 2-12 godina 30%.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 12 kn po osobi i danu.