Hotel Slovenska plaža turističko je naselje uređeno u mediteranskom stilu. Smješteno je uz jadransku obalu u Budvi, a nudi vanjske bazene i teniske terene. Do plaže udaljene 50 metara može se doći kratkom šetnjom kroz park. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Sve su sobe klimatizirane, a sadrže TV s kabelskim programima, hladnjak, radni stol i vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu. Također, svi suitevi obuhvaćaju zaseban dnevni boravak, dok pojedini imaju balkon. Bežični pristup internetu dostupan je uz nadoplatu.

U okviru objekta nalazi se nekoliko restorana i barova, uključujući i bar Aperitif, u kojem se svakog jutra poslužuju kava i peciva. U restoranu Pjaca gosti mogu kušati riblja jela i jela s plodovima mora.

Tijekom ljeta se u turističkom naselju održavaju razni festivali i zbivanja. Gostima su dostupni tečajevi aerobika, škola trbušnog plesa, veliko dječje igralište, tečajevi salse i zumbe te joga i pilates.

Povijesna jezgra Budve udaljena je 10 minuta hoda, a plaža Mogren 20 minuta vožnje automobilom od hotela.

Objekt 7 polupansiona / osoba Travanj, Svibanj, Listopad Lipanj, Rujan Srpanj, Kolovoz
HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 3* 1/2 1.950,00 2.650,00 3.300,00

POPUSTI: Djeca do 2 godina GRATIS; 2 odrasle osobe i dijete na pom. ležaju od 2-7 godina 50%; 2 odraslih i dijete na pom. ležaju 7-12 godina 30%; 1 odrasla osoba i dijete na osnovnom ležaju 2-12 godina 30%.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 12 kn po osobi i danu.