Ljeto 2024.

Dobro došli u ljeto 2024. godine Mare Panonium tours-a

Dragi Putnici, pred vama je katalog ‘’LJETO 2024.’’ u kojem smo pripremili veliki izbor hotelskih smještaja i hotelskih apartmana, kako u Republici Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini, te Crnoj Gori. Iz iskustva znamo da su vam potrebne korisne informacije potkrepljene slikama kako biste izabrali odmor po vašem izboru. Stoga smo vam pripremili detaljne opise, s puno korisnih informacija i fotografija.

  • CIJENE UKLJUČUJU: usluge navedene u programu (puni pansion, polupansion, najam hotelskih apartmana).
  • Cijene aranžmana istaknute su u eurima, te su formirane na bazi vlastitog prijevoza i sedmodnevnog boravka. Cijene s PDV-om primjenjuju se od 1.2.2024.
  •  Za hotelske i druge sobe cijena je PO OSOBI, dok je za smještaj u apart­ma­nu cijena izražena po smještajnoj jedinici – APARTMANU – za odgovarajući broj osoba tj. ležaja. Molimo Vas da se pridržavate navedenog broja osoba po apartmanu jer za veći broj od navedenog u voucheru vlasnik apartmana ima pravo naplatiti na licu mjesta. Isto vrijedi i za hotelske sobe.
  • PRIJAVE I REZERVACIJE se vrše u turističkoj agenciji Mare Panonium tours; prilikom prijave potpi­su­jete Ugovor turističke agencije Mare Panonium tours na čijoj poleđini su otisnuti OPĆI UVJETI ZA TURISTIČKA PUTOVANJA. Vašim potpisom iskazujete suglasnost s uvjeti­ma koji su navedeni na Ugovoru. Prilikom prijave uplaćujete akon­ta­ciju u iznosu jedne rate.
  • Preporučujemo osiguranje od otkaza putovanja koje se dodatno naplaćuje 2.5% na ukupnu cijenu aranžmana.
  • NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinom u agenciji

                                               – Karticama (Visa Premium, Visa PBZ, Diners) – 6-12 rata; 12 rata uz 5% naknade
                                              – Uplatom na naš račun HR7923400091110472461; Privredna banka Zagreb

Cijene su rađene u mjesecu veljača 2024.

Ukoliko bi u međuvremenu došlo do promjene cijena od strane hotelijera
MARE PANONIUM tours d.o.o. zadržava pravo promjene cijena.

Za novac uplaćen u agenciji garantiramo deviznu klauzulu.