VENECIJA – GARDALAND – VERONA

2 dana, 30.04.-01.05.2019. (prvosvibanjski praznici)

VRIJEDNOST VIŠE: Uključena ulaznica za Gardaland i polupansion!

 

VRIJEME I LOKACIJA ODLASKA Polazak u večernjim satima. Vožnja u pravcu Italije.
NA BAZI 40 PLAĆENIH OSOBA
U CIJENU UKLJUČENO:
Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji
Smještaj u hotelu*** na bazi 1 polupansiona (večera + noćenje + doručak)
Sve izlete i razglede prema programu
Stručno vodstvo i pratitelja grupe
Cjelodnevnu ulaznicu za Gardaland
Osiguranje od odgovornosti
Osiguranje jamčevine
Organizaciju i rezervaciju putovanja
FAKULTATIVA
Doplata za vaporetto u Veneciji: 12€ (plaća se na licu mjesta)
Doplata za sobu 1/1: 180 kn
Popust za djecu do 12 godina na 3. i 4. ležaju: 20%

CIJENA 1.090,00 kn Kalkulacija rađena na bazi 40 osoba.

TERMIN 30.04.-01.05.2019. (polazak je 29.04. u večernjim satima)

UVJETI Prijave se primaju do popunjenja.

PLAĆANJA
Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupnog iznosa, a ostalo u mjesečnim obrocima do polaska na put. Zadnja rata dospijeva na naplatu najkasnije 20 dana prije polaska. Plaćanje je moguće na blagajni agencije, na transakcijski račun, internet bankarstvom, te kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard, Visa i Maestro do 6 rata bez dodatnih troškova (detaljnije informacije u agenciji).

NAPOMENA
Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka. Ukoliko putnik želi ugovoriti i dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje cijena iznosi 25,00 kn (grupna cijena, minimum 15 osoba) Za državljane RH za ulazak u Italiju potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

POLASCI 29.04.2019.:
Vukovar u 22.00h – Čazmatrans, Vinkovačka ulica 50
Osijek u 22.30h – parkiralište TC Spar, Sjenjak
Đakovo u 23.15h – parkiralište, novi DVD
Slavonski Brod u 23.50h – BP “Marsonija”
30.04.2019.: Zagreb u 02.15h – Arena centar

0. dan

POLAZAK

Polazak u večernjim satima. Vožnja u pravcu Italije.

1. dan

VENECIA - VERONA

U jutarnjim satima dolazak u VENECIJU, napoznatij grad na vodi i prema mnogima najromantičniji grad na svijetu. Grad koji se nalazi na 118 manjih otoka u venacijanskoj laguni, omeđeni sa više od 170 kanala i spojeni sa više od 350 mostova.

Po dolasku vožnja brodom do TRGA SV. MARKA, zatim razgled grada uz stručno vodstvo: TRG SV. MARKA, DUŽDEVA PALAČA, TORANJ SA SATOM, ZVONIK, GRAD CANALE, MOST UZDAHA, PONTE DI RIALTO …. Slobodno vrijeme. Nakon toga, odlazak u pravcu VERONE, grada poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, grada za kojega i danas kažemo da je to GRAD VJEČEN LJUBAVI. Verona je dragulj srednjovjekovne arhitekture i umjestnosti, te tragom toga slijedi razgled grada uz stručno vodstvo: ARENA – PIAZZA BRA – POZNATA TRGOVAČKA ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DELLE ERBE, DANTEOV TRG… Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupovinu i aktivnosti po vlastitom izboru.

Slijedi odlazak do hotela. Smještaj u hotel ***. Večera. Noćenje.

2. dan

GARDALAND

Doručak. Cjelodnevni izlet u najpoznatiji talijanski zabavni park – GARDALAND, koji je bijeg od svakodnevnice i užitak za ljubitelje adrenalina. Slobodno vrijeme za uživanje u brojnim atrakcijama parka: Plavi tornado, Raptor, Magična planina, Sequoia, Fuga da Atlantide, Colorado Boat, Mistika egipatske piramide, Šalice kave, Jeza gusarskog broda, Dolina kraljeva, Panoramski kotač, Palablu, Avantura 4D kina, Leteći otok, Top spin, Vlak smrti…

Nakon moštva prikupljenih doživljaja i ugodno provedenog vremena, slijedi povratak. Dolazak se predviđa oko ponoći ili slijedećeg dana u ranim jutarnjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena