ŠVICARSKA I ITALIJA

5 dana autobusom, 23.04. -27.04.2019.

Milano – Luzern – Lugano – Lago Maggiore i Boromejski otoci – Vicenza

VRIJEME I LOKACIJA ODLASKA Polazak u kasnijim večernjim satima prema Milanu.
NA BAZI 45 PLAĆENIH OSOBA
U CIJENU UKLJUČENO:
Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji
Smještaj u hotelu*** /**** u Milanu (okolici) na bazi tri noćenja s doručkom
Smještaj u hotelu** u Švicarskoj (Zurich/okolica) na bazi noćenja s doručkom
Sve izlete i razglede prema programu
Stručno vodstvo i pratitelja grupe
Osiguranje od odgovornosti
Osiguranje jamčevine
Organizaciju i rezervaciju putovanja

CIJENA 2.480,00 kn Kalkulacija rađena na bazi min.45 osoba.
Cijena je izražena po osobi, za smještaj u dvokrevetnoj sobi.

TERMIN 23.04.-27.04.2019.(polazak je 22.04. u kasnijim večernjim satima).

UVJETI PLAĆANJA Prijave se primaju do popunjenja. Prilikom prijave uplaćuje se 20% ukupnog iznosa, a ostatak u mjesečnim ratama do polaska na put. Zadnja rata dolazi na naplatu najkasnije 20 dana prije polaska.

NAPOMENA Za državljane RH za ulazak u Italiju i Švicarsku potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica koja mora vrijediti min. 3 mjeseca nakon datuma povratka.

DOPLATE I POPUSTI
Ulaznica za palaču Boromeo + vožnja brodom na Boromejske otoke, iznosi 32 € (informativna cijena) Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 780,00 kn Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka. EZK ne uključuje Švicarsku. Ukoliko putnik želi ugovoriti dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje koje uključuje zemlje EU bez Švicarske cijena iznosi 35,00 kn (grupna cijena, minimum 15 osoba). Dodatak za dvodnevno osiguranje u Švicarskoj iznosi 80,00 kn po osobi (grupna cijena, minimum 15 osoba). Za osobe od 70-80 godina navedena cijena ne vrijedi. Informacije u agenciji.

DODATNA OSIGURANJA KOJA MOŽETE UGOVORITI: – osiguranje za slučaj otkaza putovanja: 2%, a najmanje 50,00 kn – osiguranje od posljedica nesretnog slučaja: 20,00 kn (bez Švicarske) – osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage: 40,00 kn (bez Švicarske)

POLASCI
Polasci su iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda i Zagreba. Polazak je moguć i iz Vinkovaca, u slučaju većeg broja prijavljenih osoba.

0. dan

POLAZAK // VUKOVAR/OSIJEK/ĐAKOVO/SLAVONSKI BROD/ZAGREB

Polazak u kasnijim večernjim satima prema Milanu. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja.

1. dan

MILANO

Dolazak u Milano oko podneva. Po dolasku razgled grada: dvorac Sforza, katedrala Duomo di Milano, šetalište Vittorio Emanuele, poznato kazalište La Scala…itd. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Onima koji preferiraju shopping savjetujemo odlazak do ulice Corso Como gdje možete naići na česte rasprodaje dizajnerske odjeće i nakita.

Za one koji vole muzeje preporučujemo posjet galeriji Pinacoteca Ambrosiana, muzeju Leonarda Da Vincia ili odlazak do S.Maria delle Grazie, bazilike u kojoj se nalazi poznata Leonardova “Posljednja večera”. S krova milanske katedrale i tornja Torre Branca u Parku Sempione, možete uživati u veličanstvenom pogledu koji se pruža na cijeli grad i Alpe koje se nalaze ispred vas. Imamo nešto i za ljubitelje nogometa – u slobodno vrijeme možete vrlo jednostavno i brzo otići do stadiona “San Siro”. Uz sve to, svakako nađite vremena za pravi talijanski cappuccino. Smještaj u hotel u okolici Milana u večernjim satima. Noćenje.

2. dan

MILANO-ZÜRICH

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema susjednoj državi – Švicarskoj. Po dolasku u Zurich, razgled grada: crkva sv. Petra, bivša katedrala Grossmunster, Niederdorf, Lindenhof, Rennweg, Bahnhofstrasse, opera…itd. Slobodno poslijepodne za vlastite sadržajte i uživanje u gradu. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan

ZÜRICH-LUZERN-LUGANO-MILANO

Doručak. Napuštanje hotela. Zaputit ćemo se prema Luzernu, jednom od najljepših gradova u Švicarskoj. Po dolasku, razgled: gradska vijećnica, gradske zidine, katedrala, stari grad uz obalu jezera…itd. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Nastavak vožnje do Lugana, najvećeg grada švicarske pokrajine Ticino, švicarskog Monte Carla. Šetnja kroz središte grada i slobodno vrijeme. Nastavak puta prema Milanu. Smještaj u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan

LAGO MAGGIORE - STRESA - BOROMEJSKI OTOCI - MILANO

Doručak. Idemo na izlet! Krećemo prema mondenom mjestu Stresa na obali jezera Maggiore. Šetnja gradom. Fakultativni izlet brodom na Boromejske otoke: Isola dei Pescatori i Isola Bella. Isolla Bella je otok – palača iz 1632. god. čiji vrtovi imaju čak 10 terasa, te se stepenasto spuštaju 37 metara. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan

MILANO - VICENZA //POVRATAK

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak prema Hrvatskoj. Na putu kući posjetit ćemo šarmantnu Vicenzu, grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku šetnja gradom i razgled: teatro Olimpico, katedrala Santa Maria Annunciata, Palazzo Chiericati, crkva San Lorenza… itd. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Povratak kućama se predviđa u kasnijim večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena