LJUBLJANA – KUĆA EKSPERIMENATA – BLED – KLAGENFURT – MINUMUNDUS

17.-19.05.2019.

VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČENI POLUPANSIONI + ULAZNICE!


CIJENA 1.450,00 kn po osobi
KALKULACIJA IZRAĐENA NA BAZI min. 45 osoba
TERMIN 17.-19.05.2019.
UVJETI PLAĆANJA

I PRIJAVE

Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupnog iznosa, a ostatak u mjesečnim ratama. Zadnja rata dospijeva na naplatu najkasnije 20 dana prije polaska.
CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji
Smještaj i prehrana Smještaj u hotelu*** u Bledu na bazi 2 polupansiona (doručak + večera)
Izleti i razgledi Sve izlete i razglede prema programu

Stručno vodstvo i pratitelja grupe

Ulaznice – Ulaznica za Kuću eksperimenata u Ljubljani

– Ulaznica za Minimundus u Klagenfurtu

Osiguranja  
– Osiguranje jamčevine   – Osiguranje od odgovornosti   – Organizaciju i rezervaciju putovanja
DOPLATE Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 320,00 kn.
FAKULTATIVNA PONUDA

(prema želji, nije obavezno)

Vožnja brodom po jezeru: cca 12€

Ulaznica za Bledski grad: 10€

Cijene su informativne i plaćaju se na licu mjesta.

DODATNE INFORMACIJE – Za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

– Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstava vanjskih poslova: www.mvp.hr

 

– Zbog objektivnih okolnosti na koje ne možemo utjecati, vodič na licu mjesta može odlučiti o drugačijem rasporedu razgleda navedenih sadržaja.

 

– Završno pismo koje sadrži sve bitne informacije vezano za putovanje dostavljamo na e-mail adresu, najkasnije 48 sati prije polaska.

Glavni organizator Orion tours d.o.o. Đakovo

1. Dan

POLAZAK// VUKOVAR - OSIJEK - ĐAKOVO - SLAVONSKI BROD - LJUBLJANA - KLAGENFURT

Polazak u jutarnjim satima. Ugodna vožnja autobusom u pravcu Zagreba do LJUBLJANE ili EMONE. Svejedno kako ga zovete, ovaj grad sa 300 tisuća stanovnika oduševit će vas sa svojim brojnim legendama, dvorcima i bogatom poviješću. U razgled Ljubljane najbolje je krenuti sa Prešernovog trga. Slijedi šetnja do franjevačkog samostana, zatim najljepšeg gradskog mosta – Tromostovja, Filipov dvorec, Kresija, park Tivoli, dvorac Tivoli, a možete se popeti i do Ljubljanskog grada, srednjovjekovnog dvorca odakle se grad vidi kao na dlanu. Posjet KUĆI EKSPERIMENATA, netipičnom muzeju u kojemu je svaki izložak postavljen da se prouči vlastitim rukama. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, te nastavak puta prema BLEDU. Smještaj u hotel, večera. Predlažemo individualnu šetnju uz jezero, s obzirom da je hotel udaljen svega 100 metara od jezera. Noćenje.

2. Dan

BLED - KLAGENFURT - MINIMUNDUS

Doručak. Cjelodnevni izlet u Klagenfurt. Najprije slijedi posjeta MINIMUNDUSU, zabavnom parku minijaturnih građevina, koji se nalazi na jezeru Worthersee. Uživajte u razgledu 150 modela najljepših i najpoznatijih građevina s pet kontinenata, izrađenih u omjeru 1:25 na velikoj površini od 26.000 m2, te obiđite svijet u jednom danu. Slobodno vrijeme za individualne sadržaje, kupovinu suvenira…

Nakon mini svijeta, razgled KLAGENFURTA, glavnog i najvećeg grada austrijske pokrajine Koruške, u pratnji vodiča: Vijećnica, Landhaus, crkva Svete Marije, crkva Sv. Duha… Slobodno vrijeme, te povratak u Bled. Večera. Noćenje.

3. Dan

BLED-POVRATAK// SLAVONSKI BROD - ĐAKOVO - OSIJEK - VUKOVAR

Doručak. Prijepodne rezervirano za uživanje u BLEDU, biseru Julijskih Alpa koji se smjestio uz najpoznatije ledenjačko jezero u Sloveniji. Predlažemo fakultativni odlazak brodićem do crkve Marijina Uznesenja, smještene na otočiću usred jezera gdje obavezno zazvonite “Zvono želja” za sreću i ispunjenje želja ili posjetite Bledski dvorac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na jezero. Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero, kavicu i vlastite sadržaje. Svakako vrijedi isprobati i poznate bledske kremšnite – zasladite se i uživajte u slovenskoj poslastici.

U ranijim poslijepodnevnim satima nastavak puta prema Hrvatskoj.

Očekivani povratak u večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena