ČOKOLADNA ADVENTSKA SREĆA
2 dana busom
ZOTTER – GRAZ, 15.-16.12.2018.

 

VRIJEME ODLASKA Polazak u ranim jutarnjim satima.
Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.
ARANŽMAN UKLJUČUJE
Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji,
Smještaj u Grazu u hotelu*** na bazi noćenja s doručkom (centralna lokacija),
Boravišnu pristojbu,
Sve razglede prema programu,
Stručno vodstvo i pratitelja grupe,
Osiguranje od odgovornosti,
Osiguranje jamčevine,
Organizaciju i rezervaciju putovanja.
DOPLATE I POPUSTI
Ulaznica za tvornicu čokolade Zotter iznosi 130 kn. Prijave i uplate u agenciji.
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 260,00 kn.
Karta za uspinjaču do Schlossberga u Grazu iznosi 2.40€ (informativna cijena), plaćanje na licu mjesta.
CIJENA 740,00 kn

Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.

TERMIN 15.-16.12.2018.
PRIJAVE I UVJETI  PLAĆANJA Prijave se primaju do popunjenja.

Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupnog iznosa, a ostalo u mjesečnim obrocima do polaska na put. Zadnja rata dospijeva na naplatu najkasnije 15 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće na blagajni agencije, na transakcijski račun, internet bankarstvom, te kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard, Visa i Maestro do 6 rata (detaljnije informacije u agenciji).

NAPOMENA Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka.

 

Ukoliko putnik želi ugovoriti i dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje cijena iznosi 25,00 kn (grupna cijena, min. 15 osoba)

Za državljane RH za ulazak u Austriju potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

POLASCI 15.12. 2018.

– u 03.00 iz Vukovara

– u 03.30 iz Vinkovaca

– u 04.15 iz Đakova

Glavni organizator Orion tours d.o.o. Đakovo

1. dan

15.12. VUKOVAR - VINKOVCI - ĐAKOVO - RIEGERSBURG – GRAZ

Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja u smjeru Austrije i Riegersburga, u kojoj se nalazi tvornica čokolade Zotter. Josef Zotter osnovao je tvornicu 2007. Od samog početka ova je tvornica čokolade nastojala biti drugačija od ostalih jer je orijentirana na isključivo ekološku proizvodnju svih sirovina. Posjeta započinje kratkim edukativnim filmom, a nakon toga posjetitelji uživaju u ruti nazvanoj Schokoladen Theater. Svaki posjetitelj dobiva keramičku žlicu za kušanje različitih čokoladnih smjesa iz staklenih fontana i do kraja posjete može uživati u isprobavanju više od 100 vrsta čokolade… Posebno iznenađenje je odlazak do čokoladnog bara, u kojem je glavna ponuda topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Oko tvornice na 27 hektara prostire se Eko gospodarstvo. Slobodno vrijeme za kavu, kolače, kupovinu…

Nastavak putovanja prema GRAZU. Predlažemo odlazak do shopping centra SEIERSBERG s obzirom da trgovine nedjeljom ne rade. Vrijeme za shoping. Smještaj u hotel. Prema želji grupe večernja šetnja gradskim središtem i posjet božićnom sajmu. Program Adventa u Grazu odvija se na nekoliko trgova i mjesta u gradu, kao što su Glockenspielplatz, Schlossberg, Mehlplatz, Karmeliterplatz, Tummelplatz ili Färberplatz, dok je najpoznatiji i najveći onaj na glavnom trgu – Hauptplatzu. Noćenje.

2. dan

16.12. GRAZ - ĐAKOVO - VINKOVCI - VUKOVAR

Doručak i odjava iz hotela. Šetnja središtem Graza u pratnji vodiča: Gradska vijećnica, Landhaus (palača pokrajinskog parlamenta), zgrada Opere, Katedrala, Kunsthaus – posjet muzeju, Murinsel – umjetni otok oblika poluotvorene školjke… Grad na rijeci Muri, glavni je centar predivne Štajerske. Odlazak uspinjačom/liftom na brežuljak Schlossberg gdje se nalazi toranj sa satom, jedan od simbola Graza. Upoznajte šarmantne ulice poput Hofgasse, gdje je Hofbackerei sa svojim carskim slasticama ili jednu od naljepših gradskih ulica Sporgasse. Moguć odlazak gradskom uspinjačom na panoramski vidikovac Schlossberg iznad Graza visok 123 m s poznatim tornjem sa satom (uz doplatu na licu mjesta). Slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjet božićnom sajmu i ručak. Odlazak iz Graza u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Đakovo u kasnim večernjim satima .

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena