REALIZACIJA PUTOVANJA: Petak 22.06. – Ponedjeljak 25.06.2018.

 

LOKACIJA ODLASKA Autobusni kolodvor Vukovar
VRIJEME ODLASKA Sastanak i polazak putnika u jutarnjim satima (06:00 h)
  NA BAZI 40 PLAĆENIH OSOBA
U CIJENU UKLJUČENO:
Transfer autobusom na relaciji Vinkovci – Beograd (zračna luka) – Vinkovci,
Zrakoplovna karta na relaciji Beograd – London – Beograd (Air Serbia),
Zrakoplovne pristojbe,
1 komad predane/checkirane prtljage do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm,
Transfer autobusom zračna luka London – hotel – zračna luka London,
3 noćenja/doručak (kontinentali doručak) u Hotelu Royal National 3* u Londonu,
Panoramski razgled grada autobusom,
Obilazak i razgled grada uz pratnju stručnog vodstva prema programu,
Stručni pratitelj/vodič tijekom putovanja,
Zakonska jamčevina,
Osiguranje od odgovornosti,
Organizacija putovanja.
DOPLATA/FAKULTATIVA (nije obavezno, po želji grupe):
Doplata za 1/1 sobu u hotelu 3* u Londonu za 3 noćenja: 990,00 kn po osobi
Doplata za Engleski doručak u hotelu: 50,00 kn po osobi i doručku,
Doplata za večeru u hotelu: 150,00 kn po osobi i večeri,
Putno-zdravstveno osiguranje: 60,00 kn po osobi,
Paket osiguranja (zdravstveno+nezgoda+prtljaga+otkaz): 130,00 kn po osobi,

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

NA BAZI 40 PLAĆENIH OSOBA
4.750,00 Kn

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA U LONDONU: (plaćanje na licu mjesta):

  • Madame Tussauds 33 GBP,
  • London Eye 23 GBP ,
  • Westminster Abbey 20 GBP,
  • St Paul’s Chatedral 18 GBP,
  • Tower of London 24,50 GBP,
  • British Museum, National Gallery, Science Museum, Natural History Museum i Tate Modern su besplatni.

REALIZACIJA PUTOVANJA: Petak 22.06. – Ponedjeljak 25.06.2018.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za državljane RH viza za UK nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Air Sebia objavljenom u prosincu 2017. godine i podložna su promjeni.

*Ponuda rađena 04.12.2017., Zadržavamo pravo korekcije cijena u slučaju promjene na tržištu kao što su poskupljenje goriva, značajnija promjena tečaj euro/kuna (kalkulacija rađena 1€=7,50 kn), Vaših dodatnih zahtijeva kao i smanjeni broj putnika. Za sve ostalo vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA MARE PANONIUM TOURS-a.

1. dan

22.06.2018. | Vukovar – Beograd – London

Sastanak i polazak putnika u jutarnjim satima (06:00 h) na autobusnom kolodvoru Vukovar. Vožnja turističkim autobusom do ZRAČNE LUKE NIKOLA TESLA BEOGRAD – po dolasku let zrakoplovom Air Serbia JU380 za London Heathrow u 10,25 sati. Po slijetanju u 12.30 sati, odlazak autobusom do hotela. Nakon smještaja u hotel odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan

23.06.2018. | London

Doručak. Odlazak na panoramski razgled znamenitosti autobusom i pješice: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Za poslijepodnevne sate predlažemo posjet Madamme Tussaud’s – muzeju voštanih figura ili Natural History Museum – muzeju sa bogatim zbirkama i virtualnim galerijama života na Zemlji od doba dinosaura do danas; u sklopu muzeja je i Darwinov centar sa zbirkom leptira i insekata (otvoreno od 10 do 17.50 sati). Nakon iscrpljujuće šetnje muzejima, predlažemo relaksaciju odlaskom u shopping nekom od trgovačkih ulica: Oxford Street, Regent Street, Carnaby street, Bond Street ili odlazak do trgovačkog lanca Selfridges i čuvenog Harrod’sa. Noćenje.

3. dan

24.06.2018. | London

Doručak.. Nastavak razgleda grada: odlazak do katedrale St Paul´s i Tower of London – najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul’s, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Preko Tower bridgea prijeći ćemo na južnu obalu Temze i nastaviti do katedrale Southwark, Tate Modern i Shakespearovog kazališta Globe i London Eye. Najmlađima preporučujemo posjet London Dungeons: svijet avanture podzemnih tamnica gdje ćete u adrenalinskim vožnjama i pričama doživjeti Jacka Trbosjeka, veliki londonski požar, odlazak na pogubljenje, vožnju u pakao (otvoreno od 10 do 16 sati). Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

4. dan

25.06.2018. | London – Beograd – Vukovar

Doručak. Preporučujemo šetnju prekrasnim Hyde parkom koji se u još u prosincu pretvara u zemlju čudesa sa klizalištem, ledenim dvorcem, brojnim štandovima sa igračkama ili odlazak do jednog od najpoznatijih londonskih uličnih sajmova na Camden Market ili do Portobello road gdje možete pronaći sve od „igle do lokomotive“.. Odjava iz hotela te transfer za zračnu luku Heathrow na let Air Serbia JU381 za Beograd u 13.30 sati. Dolazak u Beograd u 17.10 sati. Po dolasku transfer autobusom u Vukovar. Očekivani povratak u večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena