CITY BREAK – BARCELONA

REALIZACIJA PUTOVANJA: Četvrtak 10.05. – Nedjelja 13.05.2018.

 

VRIJEME ODLASKA Sastanak i polazak putnika u 09:00 h iz Vinkovaca sa dogovorenog mjesta.
  NA BAZI 45 PLAĆENIH OSOBA
U CIJENU UKLJUČENO:
Transfer autobusom na relaciji Vinkovci – Zagreb (zračna luka) – Vinkovci,
Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Barcelona – Zagreb (Croatia airlines),
Zrakoplovne pristojbe,
1 komad predane/checkirane prtljage do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm,
Transfer autobusom zračna luka Barcelona – hotel – zračna luka Barcelona,
Panoramski razgled grada Barcelone (1 dan),
3 noćenja/doručak u hotelu 3* u Barceloni,
Obilazak i razgled grada Barcelone,
Stručni pratitelj/vodič tijekom putovanja,
Zakonska jamčevina,
Osiguranje od odgovornosti,
Organizacija putovanja.
FAKULTATIVA/DOPLATA:
Doplata za 1/1 sobu u hotelu u Barceloni: 750,00 kn po osobi,
Izlet u Montserrat (autobus+vodič+razgled): 75,00 kn po osobi,
Putno-zdravstveno osiguranje: 60,00 kn po osobi,
Paket osiguranja (zdravstveno+nezgoda+prtljaga+otkaz): 130,00 kn po osobi,
Turistička taksa u hotelu (plaćanje na licu mjesta): 0,75 € po osobi i danu.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

NA BAZI 45 PLAĆENIH OSOBA

Hotel Ibis Meridiana Barcelona 3* (metro stanica: Fabra Puig)

4.105,00 Kn

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA U BARCELONI:

  • Ulaznice za Park Guell: 8 € po osobi,
  • Ulaznice za Picassov muzej: 11 € po osobi,
  • Ulaznice za Sagrada Familia: 17 € po osobi,
  • Ulaznice za Aquarium Barcelona: 20 € po osobi,
  • Ulaznice za Poble Espanol: 13 € po osobi,
  • Ulaznice za Camp Nou (expirience tour): 27 € po osobi,
  • Ulaznice za Pomorski muzej: 7 € po osobi,
  • Ulaznice za Flamenco show: 27 € po osobi,
  • Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,15; karnet za 10 vožnji €9,95.

REALIZACIJA PUTOVANJA: Četvrtak 10.05. – Nedjelja 13.05.2018.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Italiju, Francusku, Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Napomene: 
Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

NAČIN PLAĆANJA: NA RATE/OBROKE PO DOGOVORU!

*Ponuda rađena 04.12.2017., Zadržavamo pravo korekcije cijena u slučaju promjene na tržištu kao što su poskupljenje goriva, značajnija promjena tečaj euro/kuna (kalkulacija rađena 1€=7,50 kn), Vaših dodatnih zahtijeva kao i smanjeni broj putnika. Za sve ostalo vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA MARE PANONIUM TOURS-a.

1. dan

Četvrtak 10.05.2018. | Vinkovci – Zagreb – Barcelona

Sastanak i polazak putnika u 09:00 h iz Vinkovaca sa dogovorenog mjesta. Vožnja turističkim autobusom sa usputnim odmorima do MZLZ “dr. Franjo Tuđman”. Po dolasku prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:25 sati. Po slijetanju u Barcelonu u 17:30 sati, slijedi panoramska vožnja autobusom do brda Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom. Kraće zaustavljanje na vidikovcu za fotografiranje. Nastavak vožnje do hotela 2*/3*. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom na šetnju poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičnih lokalnih restorana. Individualni program. Noćenje.

2. dan

Petak 11.05.2018 | Barcelona

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya, Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia – remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada, posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i poznatog Akvarija. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Idividualni program. Noćenje.

3. dan

Subota 12.05.2018. | Barcelona

Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do stadiona FC Barcelone, čuvenog Camp Noa, na obilazak stadiona i prostorija kluba, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plaça d’Espanya. Individualni program. Noćenje.

3. dan

Nedjelja 13.05.2018. | Barcelona / (Montserrat) – Zagreb – Vinkovci

Doručak. Nakon doručka predlažemo (fakultativno) izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Ili ostanak u gradu Barceloni, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20. Nakon obavljenih carinskih kontrola ukrcaj u autobus i polazak prema Vinkovcima. Vožnja sa usputnim odmorima. Očekivani povratak u noćnim satima.

 

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena