ADVENT U BAVARSKOJ I AUSTRIJI

RASPRODANO!!!

3 dana autobusom

INNSBRUCK – WATTENS/SVIJET KRISTALA SWAROWSKI – MÜNCHEN – GRAZ

TERMIN 14. – 16.12.2018.

CIJENA (Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba)
1.350,00 kn – smještaj u Munchenu hotelu 2/3* (lanac hotela Ibis)
1.150,00 kn – smještaj u hostelu u Münchenu (trokrevetna ili četverokrevetna soba s privatnom kupaonicom)

UVJETI PLAĆANJA
Prijave se primaju do popunjenja. Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupnog iznosa, a ostalo u mjesečnim obrocima do polaska na put. Zadnja rata dospijeva na naplatu najkasnije 20 dana prije polaska. Plaćanje je moguće na blagajni agencije, na transakcijski račun, internet bankarstvom, te kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard, Visa i Maestro do 6 rata (detaljnije informacije u agenciji).

ARANŽMAN UKLJUČUJE

– Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji

– Smještaj u hotelu*** ili hostelu na bazi noćenja s doručkom

– Stručno vodstvo i pratitelja grupe

– Osiguranje od odgovornosti

– Osiguranje jamčevine

– Organizaciju i rezervaciju putovanja

NAPOMENA * Zdravstvena zaštita u zemljama EU ostvaruje se pomoću Europske kartice zdravstvenog osiguranja. Svaki putnik dužan je brinuti o svojoj kartici, te o roku isteka. Ukoliko putnik želi ugovoriti i dodatno međunarodno zdravstveno osiguranje cijena iznosi 35,00 kn (grupna cijena, minimum 15 osoba) * Za državljane RH za ulazak u Austriju i Njemačku potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica .

DOPLATE I POPUSTI – Ulaznica za Svijet kristala Swarowski, plaćanje na licu mjesta: 17 Eur odrasli 7.5 Eur djeca od 6-14 godina (plaćanje na licu mjesta) – Nadoplata za sobu 1/1 u hotelu iznosi 350,00 kn – Popust za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju u hotelu je 20%. – Cijena u hostelu je ista i za djecu i odrasle osobe.

POLASCI
Vukovar: 13.12. u 22.00 sata – Autobusni kolodvor
Vinkovci
Osijek: 13.12. u 22.30 sati – Parkiralište TC SPAR, Sjenjak
Đakovo: 13.12. u 23.15 sati – Parkiralište, novi DVD
S. Brod: 13.12. u 23.45 sati – BP Marsonija
Zagreb: 14.12. u 02.00 sata – Arena centar

glavni organizator Orion tours d.o.o. Đakovo

0. dan

POLAZAK//VUKOVAR - OSIJEK - ĐAKOVO - SL. BROD - ZAGREB/WATTENS

Polazak u večernjim satima (oko 23 sata). Noćna vožnja u pravcu Austrije…
1. dan

WATTENS -INNSBRUCK/SVIJET KRISTALA SWAROVSKI - SALZBURG

Dobro jutro! Stigli smo u WATTENSA, gdje slijedi posjet “SVIJETU KRISTALA SWAROVSKI”. Sigurno će vas oduševiti brojne blještave prostorije, a posebno prostorijama čuda u kristalnim oblicima i prelijevanjima boja, a vidjet ćete i kreacije poznatih umjetnika u fantastičnom svijetu kristala. Očekuje vas i otvoreni kristalni vrt koji se prostire oko DIVA, a blistajući oblak nad zrcalnim jezerom i zabavni toranj na četiri razine, očarat će sva vaša osjetila. U slobodno vrijeme možete obići veliku trgovinu sa cjelokupnim asortimanom ili se zasladiti kavom i kolačima. Nakon Wattensa, odlazak u obližnji INNSBRUCK, glavni grad austrijskog Tirola u jutarnjim satima. Razgled povijesne jezgre: Goldenes Dachl, Horfburg, trg s katedralom Sv. Jakova, Hofkirche… Kraće slobodno vrijeme. Odlazak u pravcu Münchena, glavnog grada Bavarske. Smještaj u hotel. Večer iskoristite za odmor ili odlazak do centra grada. Noćenje.
2. dan

MUNCHEN

Doručak. Razgled grada i obilazak poznatih znamenitosti MUNCHENA: Marienplatz, Gradska vijećnica, Frauenkirche, Bavarski Parlament… S obzirom na posebnu prometnu signalizaciju za vrijeme Adventa, vodič će na licu mjesta odrediti rutu razgleda. Poslijepodne slobodno za aktivnosti po želji: posjet božićnom sajmu i štandovima s bavarskim suvenirima na Marienplatzu, posjete muzejima (Stara i Nova pinakoteka, muzeji u Rezidenzu…), kupovinu u glavnoj shopping ulici… Moguća zajednička večera uz nadoplatu. Noćenje.
3. dan

MÜNCHEN - GRAZ - POVRATAK

Doručak. Nastavak putovanja za GRAZ, grad na rijeci Muri, centar predivne Štajerske. Šetnja centrom i slobodno vrijeme: Gradska vijećnica, Landhaus (palača pokrajinskog parlamenta), zgrada Opere, Katedrala, Kunsthaus (muzej)… Upoznajte šarmantne ulice poput Hofgasse, gdje je Hofbackerei sa svojim carskim slasticama ili jednu od naljepših gradskih ulica Sporgasse. Prepustite se adventskoj čaroliji, posjetite atraktivni božićni sajam i uživajte. Nakon ugodno provedenog vremena slijedi povratak kući. Dolazak se predviđa u kasnijim večernjim satima, oko ponoći.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena