ADVENT LJUBLJANA-POSTOJNA

RASPRODANO!!!

POLAZAK IZ VUKOVARA – VINKOVACA – OSIJEKA 01.12.2018.

 

VRIJEME ODLASKA Sastanak i polazak putnika u ranim jutarnjim satima.
NA BAZI 45 PLAĆENIH OSOBA
U CIJENU UKLJUČENO:
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,,
1 noćenje/doručak u hotelu Stil 3* u Ljubljani (6 km od centra),
stručni pratitelj/vodič tijekom putovanja,
ulaznice+stručno vodstvo za Predjamski dvorac i Postojnsku jamu,
razgledi prema programu,
zakonska jamčevina,
osiguranje od odgovornosti,
organizacija.
FAKULTATIVA/DOPLATA:
doplata za 1/1 sobu u hotelu: 120,00 kn po osobi,
putno-zdravstveno osiguranje: 35,00 kn po osobi.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 895,00 Kn (NA BAZI 45 PLAĆENIH OSOBA)

POPUST ZA DJECU: do 12 godina na pomoćnom ležaju je 20%.

NAČIN PLAĆANJA:

* Gotovinom u agecniji (max. 3 rata-zadnja uplata najkasnije 14 dana prije polaska).

* Karticama u agenciji (Visa PBZ, AMEX, DINNERS – max. 6 rata).

 

*Ponuda rađena 27.08.2018., Zadržavamo pravo korekcije cijena u slučaju promjene na tržištu kao što su poskupljenje goriva, značajnija promjena tečaj euro/kuna (kalkulacija rađena 1€=7,50 kn), Vaših dodatnih zahtijeva kao i smanjeni broj putnika. Za sve ostalo vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA MARE PANONIUM TOURS-a.

1. dan

01.12.2018. Vukovar/Osijek/Vinkovci – Ljubljana

Sastanak i polazak putnika u ranim jutarnjim satima. Vožnja turističkim autobusom sa usputnim odmoriam do LJUBLJANE – po dolasku obilazak i razgled grada uz pratnju stručnog vodstva: PREŠERNOV TRG s PREŠERNOVIM SPOMENIKOM I CRKVOM MARIJINA NAVJEŠTENJA – TROMOSTOVLJE – MESARSKI MOST – ZMAJEV MOST – LJUBLJANSKA TRŽNICA – KATEDRALA SV. NIKOLE – ROBBOVA FONTANA – GRADSKA VIJEĆNICA – ČEVLJARSKI MOST – KONGRESNI TRG…I dr. Nakon razgleda predlažemo (uz doplatu) odlazak, uspinjačom ili pješice, na LJUBLJANSKI STARI GRAD koji svojom bogatom poviješću i zanimljivom pričom nudi mnoštvo sadržaja posjetiteljima. Kraće slobodno vrijeme za individulni program – šetnja, kavica, ručak, shopping i sl. Smještaj u Hotel Stil 3* (6 km od centra) i sobe. Slobodno vrijeme za individualni program – po želji odlazak na večeru u restoran (uz doplatu). Noćenje.

2. dan

02.12.2018. Ljubljana – Postojna – Vinkovci/Osijek/Vukovar

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela i polazak. Vožnja autobusom do POSTOJNE – po dolasku oko 10.00 sati, prvo se vozimo uz rječicu Pivku prema Predjami i poznatome dvorcu koji doslovce izrasta iz kamena. Zanimljivo je da su dva dvorca, jedan u drugome, a tu je i legenda o Erazmu Predjamskom koji je braneći čast svoga prijatelja završio u nemilosti Beča i morao se skriti u dvorac u kamenu. Vraćamo se prema Postojnskoj jami gdje započinjemo svoj razgled vlakom. Sama vožnja špiljom jest dojmljiva budući da se iza svakog zavoja pojavljuje novi sigasti gaj. Nastavljamo razgled jame pješice uz stručno vodstvo osoblja špilje. Sigurno će vas se dojmiti i “dvorana špageta”. Pri izlasku iz špilje čeka nas još jedno prirodno čudo – potomak zmaja odnosno čovječja ribica. Nakon razgleda slobodno vrijeme za individualni program i sl. U posljepodnevnim satima polazak u pravcu domovine. Vožnja sa usputnim odmorima. Očekivani povratka u kasnim večernjim satima.

Recenzije putovanja

Trenutno nema recenzija..

Napiši recenziju

Ocjena